Arkiv

Öppning av Eltetes nya fabrik i Malaysia firades enligt lokala traditioner

Eltete TPM Groups senaste anläggning öppnades 12 december 2018 i Puchong, nära Kuala Lumpur, Malaysia. I öppningen deltog traditionsenligt drakar som anses bringa tur och framgång.

Eltete Malaysia Sdn Phd

Eltete Malaysia Sdn Phd har varit verksamt i Malaysia sedan 2003. Under 2016-2018 har företaget investerat i en ny fabrik på 10 000 kvm för att betjäna kunder i Malaysia, grannländer och växande efterfrågan i Indonesien och Oceanien (Australien, Nya Zeeland). Eltete har också en produktionsanläggning i Ho Shi Minh City, Vietnam. Eltetes Vietnam-anläggning har nyligen uppgraderats för att möta efterfrågan.

Eltete Malaysia SDn Phd har varit verksamt i Malaysia sedan 2003. Under 2016-2018 har företaget investerat i en ny fabrik på 10 000 kvm för att betjäna kunder i Malaysia, grannländer och växande efterfrågan i Indonesien och Oceanien (Australien, Nya Zeeland). Eltete har också en produktionsanläggning i Ho Shi Minh City, Vietnam. Eltetes Vietnam-anläggning har nyligen uppgraderats för att möta efterfrågan.

Efterfrågan på fiberbaserade transportförpackningsmaterial i regionen har ökat de senaste åren, vilket har gjort det naturligt att investera i ny utrustning som även möjliggör stora volymleveranser. Eltete Malaysia fokuserar på tillverkning av glidark (Slip Sheets), hörnskydd, förpackningsprofiler, stuvningssäckar bikakeplattor (honeycombboard), kartongpallar, pallock och -botten samt separata pallfötter.

Företagens ansvar i miljöfrågor har bidragit till den höga efterfrågan på Eltete-produkter. Hittills har mycket trä, metall, plast och styrofoam använts i transportförpackningar. Som en tydlig trend är företagen nu redo att byta till miljövänliga fiberbaserade lösningar.

More to explore

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
error: Content is protected !!
Newsletter-Eltete-SE

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad gällande nya förpacknings idéer