Arkiv

Öppning av Eltetes nya fabrik i Malaysia firades enligt lokala traditioner

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på email

Eltete TPM Groups senaste anläggning öppnades 12 december 2018 i Puchong, nära Kuala Lumpur, Malaysia. I öppningen deltog traditionsenligt drakar som anses bringa tur och framgång.

Eltete Malaysia Sdn Phd

Eltete Malaysia Sdn Phd har varit verksamt i Malaysia sedan 2003. Under 2016-2018 har företaget investerat i en ny fabrik på 10 000 kvm för att betjäna kunder i Malaysia, grannländer och växande efterfrågan i Indonesien och Oceanien (Australien, Nya Zeeland). Eltete har också en produktionsanläggning i Ho Shi Minh City, Vietnam. Eltetes Vietnam-anläggning har nyligen uppgraderats för att möta efterfrågan.

Eltete Malaysia SDn Phd har varit verksamt i Malaysia sedan 2003. Under 2016-2018 har företaget investerat i en ny fabrik på 10 000 kvm för att betjäna kunder i Malaysia, grannländer och växande efterfrågan i Indonesien och Oceanien (Australien, Nya Zeeland). Eltete har också en produktionsanläggning i Ho Shi Minh City, Vietnam. Eltetes Vietnam-anläggning har nyligen uppgraderats för att möta efterfrågan.

Efterfrågan på fiberbaserade transportförpackningsmaterial i regionen har ökat de senaste åren, vilket har gjort det naturligt att investera i ny utrustning som även möjliggör stora volymleveranser. Eltete Malaysia fokuserar på tillverkning av glidark (Slip Sheets), hörnskydd, förpackningsprofiler, stuvningssäckar bikakeplattor (honeycombboard), kartongpallar, pallock och -botten samt separata pallfötter.

Företagens ansvar i miljöfrågor har bidragit till den höga efterfrågan på Eltete-produkter. Hittills har mycket trä, metall, plast och styrofoam använts i transportförpackningar. Som en tydlig trend är företagen nu redo att byta till miljövänliga fiberbaserade lösningar.

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på whatsapp
Dela på email

More to explore

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
kartong låda för transport

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad gällande nya förpacknings idéer