Arkiv

Kauppalehti har utsett Eltete till ett av Finlands mest framgångsrika företag 2021!

Vi på Eltete är stolta över att kunna meddela att Kauppalehti, en flerkanals nyhetstidning med fokus på ekonomi och penningmarknaden som når den mest inflytelserika publiken i Finland, har valt Eltete till ett av de mest framgångsrika företagen i Finland 2021.

Framgången analyseras utifrån flera nyckeltal och ges endast till de bolag i Finland vars resultat utmärker sig i sin egen bransch vad gäller dess ekonomiska prestation. Endast 6 % av de finländska aktiebolagen tillhör Kauppalehtis mest framgångsrika företag och Eltete är stolt bland dem.

Eltete TPM-chosen as one of Achievers 2021 in Finland

Eltete har sin framgång att tacka:

Våra värdefulla kunder som i nästan 50 år har visat fortsatt förtroende för oss och våra lösningar.

Vårt kunniga team, som ständigt arbetar för att möta våra kunders behov och alltid strävar efter att överträffa kundernas förväntningar när det gäller produkt- och servicekvalitet.

Våra partners och försäljningsrepresentanter, som gör det möjligt för Eltete att erbjuda kunderna snabb och effektiv service lokalt.

Vi har ett utmanande år bakom oss med en pandemi och allt den medfört, men med ett fantastiskt, organiserat och dedikerat team där alla är starkt fokuserade på det gemensamma målet har vi klarat oss utmärkt. Tillsammans blir även det omöjliga möjligt.

“Om alla går framåt tillsammans, så sköter framgången sig själv.” 

Tack alla!

Eltete TPM är en av de ledande tillverkarna av 100 % återvinningsbara transportförpackningsmaterial och lösningar i världen. Vår framgång bygger på hög kvalitet och produktutveckling baserad på nästan 50 års erfarenhet som omvandlas för att möta kundernas behov, vilket hjälper dem att verka på ett mer produktivt och hållbart sätt.

Vårt mål är att ge utmärkt service åt alla våra kunder och vi är särskilt glada när våra ansträngningar uppmärksammas och belönas.

Arbetet fortsätter. Mer än någonsin fokuserar Eltete på att förbättra både service och lösningar för att hjälpa sina kunder att uppnå både ekologiska och ekonomiska mål, alltid efter mottot 3R-Reduce-Replace-Recycle, och därmed bidra till miljön och hållbarheten för nästa generation.

code of conduct of Eltete TPM

More to explore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
Newsletter-Eltete-SE

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad gällande nya förpacknings idéer