Ura

Eltete TPM:llä työurasi on täynnä mielenkiintoisia haasteita. Pohjoismaisena edelläkävijänä olemme olleet aikaamme edellä ympäristöystävällisten tuotteiden kehittämisessä. Kokemuksemme, globaalisuus ja innovaatiot ovat mahdollistaneet sen, että toimitamme tuotteitamme tänä päivänä maailman suurimmille kansainvälisille yrityksille.

Kestävän kehityksen mukaiset tuotteet, tietotaitomme, osaava henkilökunta ja oma tuotekehityssekä maailmanlaajuinen tuotantoverkostomme tekevät meistä ainutlaatuisen yrityksen alallamme.

Jos olet vahva tiimityöskentelijä ja sinulla on halu menestyä, niin olet etsimämme henkilö. Voimme tarjota sinulle tulevaisuuden joka on täynnä mahdollisuuksia.

Avoimet työpaikat

SALES MANAGER

 

Välitätkö mielenkiintoisen työpaikan lisäksi ympäristöstä? Meillä sales managerin tehtävä ei ole ainoastaan myynnin edistämistä vaan pyrimme löytämään ympäristöystävällisiä kuljetuspakkausratkaisuja asiakkaillemme. Onnistumistasi sinua on tukemassa asiantuntijamme yhdessä myyntitiimiläisten kanssa. Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta business to business myynnistä ja palava halu edistää ympäristöystävällisten kuljetuspakkausten myyntiä. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisesti toimivassa ja kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä. Tulet työskentelemään toimialalla, jossa yrityksemme on toiminut ja toimi edelläkävijänä. Vastaat itsenäisesti omasta asiakasportfoliosta ja uusasiakashankinnasta osaavien ja tukevien kollegoiden tukemana. Tarjoamme rennon, nykyaikaisen työskentely- ympäristön missä pääset kehittämään omaa osaamista ja vaikuttamaan sekä yrityksen menestykseen että ympäristö- asioihin. 


Mitä odotamme?

Kykenet pitkäjänteiseen ja tuloshakuiseen myyntityöhön. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita ja aktiivisella työskentelytavallasi tarjoat heille ratkaisuja. Sinulla on kyky luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita. Pakkaus- tai logistiikka-alan koulutus tai kokemus voi tukea onnistumisiasi mutta ennen kaikkea oma asenteesi vaikuttaa tulokseen.

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää englanninkielitaitoa ja edellyttää matkustusvalmiutta. Muut kielitaidot ovat eduksi. 

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme. Tarkempia tietoja tehtävästä antaa VTJ Nina Lökfors 10.1.2022 jälkeen, 040 535 4810 tai s-postitse nina.lokfors@eltete.com