Eltete 50 vuotta
Arkistot

Luotettava kestävien kuljetuspakkausratkaisujen toimittaja

Useat maat ovat esittäneet suunnitelmia rajoittaa teollisuuskaasun käyttöä, jotta kriittisille teollisuudenaloille taataan toimintaedellytykset, mikäli Venäjä vähentää kaasutoimituksia entisestään. Tämä kehitys herättää yrityksissä huolta toimitusvarmuudesta.

Tuotantomme on tältä osin turvattu, sillä kartonkia valmistavat raaka-ainetoimittajamme eivät käytä kaasua tuotannossaan, joten hekään eivät ole riippuvaisia tästä energialähteestä.

Venäjän alueella tapahtuvat muutokset eivät siis vaikuta toimituksiimme Suomesta asiakkaillemme muissa maissa, koska raaka-aineemme ja energiamme on turvattu paikallisilta markkinoilta.

Nykypäivän globaaleilla tuotantomarkkinoilla ei ole varaa häiriöihin toimitusketjussasi, sillä sen seurauksena brändisi imago kärsii, samoin kuin asiakkaidesi luottamus yritystäsi kohtaan.

On tärkeää valita kuljetuspakkausmateriaalien ja -ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa sinulle johdonmukaista palvelua, takaa saatavuuden, korkean laadun ja lyhyet toimitusajat, jotta toimitus- ja logistiikkaketjusi toimii moitteettomasti. Tässä Eltete tulee kuvaan mukaan. Voit luottaa siihen, että teemme parhaamme, jotta vältämme kalliit viivästykset, jotka voivat vaarantaa liiketoimintasi.

TOIMITUSVARMUUS

Varmistamme, että tarvitsemasi tuotteet ovat saatavilla

Maailmanlaajuiset toimitusketjut ovat olennaisen tärkeitä globaalille taloudelle. Johtuen markkinoilla valitsevasta muutoksesta, jossa perinteiset ympäristölle haitalliset ja kalliit materiaalit korvataan yhä useammin kestävillä ja kustannustehokkailla kuljetuspakkausratkaisuilla, olemme Eltetellä olleet valmiita vastaamaan kysyntään ja jatkamaan sitoutumistamme asiakkaillemme.

Suuren varastointi- ja tuotantokapasiteettimme sekä luotettavien raaka-ainetoimittajiemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja varmistamaan jatkuvat toimitukset heidän logistiikkaketjuunsa.

LAATU JA RAAKA-AINE

Laadukas toimitus odotuksiesi mukaisesti

Asiakkaiden odotukset kasvavat, joten yritykset vaativat toimittajiltaan entistä parempaa laatua. Eltete TPM suhtautuu laadunvalvontaan vakavasti, ja siksi olemme tunnettuja pakkausmaailmassa kuljetuspakkausmateriaaliemme ja -ratkaisujemme lujuudesta ja korkeasta laadusta.

Laatumme perustuu pitkäkuituisten raaka-aineiden huolelliseen valintaan ja erityiseen tuotantomenetelmään. Lopputuloksena saavutetaan lujuusarvoiltaan lyömättömiä tuotteita.

Yleiset raaka-aineemme ovat kaikki kartonkipohjaisia, ja käytetty liima on vesiliukoista, mikä täyttää hygieniavaatimukset myös vaativimmilla aloilla, kuten elintarviketeollisuudessa. Vastauksena toimitusketjujen laatuvaatimuksiin Eltete TPM on ISO 9001:2015-sertifioitu yritys, ja tuotteemme ovat useiden eurooppalaisten standardien ja kansainvälisten kasvinsuojelustandardien mukaisia.

Eltete - ISO 9001:2015 certified company

Tutkimalla huolellisesti jokaisen käyttökohteen, voimme suunnitella optimaalisen ja laadukkaan pakkausratkaisun, joka täyttää lujuus- ja muut vaatimukset, välttää asiakasvalitukset ja toimii tehokkaasti koko logistiikkaketjussa. Lue lisää.

KUSTANNUKSET

Löydämme parhaan ja sopivan ratkaisun tarpeisiisi sekä budjettiisi

Kustannukset ovat aina olleet kriittisiä, ja nykyisen maailmanlaajuisen talouskriisin aikana kaikkien alojen yritykset joutuvat kohtaamaan haasteen löytää taloudellisia kuljetuspakkausratkaisuja varmistaen samalla, että tavarat toimitetaan vahingoittumattomina ja ajallaan.

Toimitusketjun jokaisella vaiheella on kustannuksensa. Yksi mahdollisuus saada logistiikkakustannukset pienemmiksi on käyttää Eltete TPM:n kuljetuspakkausratkaisuja ja -materiaaleja, koska:

Minimoidaan tilantarve

lastaamalla enemmän kuljetukseen

Loading container with Slip Sheets

Minimoidaan pakkausmateriaali

suojaamalla tavarat optimaalisilla ratkaisuilla

package with carton based lid

Minimoidaan rahtikustannukset

käyttämällä kevyttä pakkausmateriaalia

Pallruns attached directly to corrugated boxes

Minimoidaan kierrätyskustannukset

käyttämällä kestävää pakkausmateriaalia

PallRun warehousing - Eltete

Ratkaisumme ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja ne hyväksytään kaikkialla maailmassa. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa puisen pakkausmateriaalin käsittelyyn tai ottaa riskiä, että kuormalavasi joutuu karanteeniin, koska siitä puuttuu vaatimustenmukaisuusleima.

TOIMITUS

Pidämme sinut ajan tasalla

Luotettavista, oikea-aikaisista toimituksista on tullut yhä tärkeämpiä. Eltete TPM:n tiimi voi luottaa toimitus- ja tuotantoprosessiinsa, joka varmistaa, että asiakkaamme saavat arvioidun toimitusajan etukäteen. Olemme pystyneet toimittamaan kaikille asiakkaillemme luotettavasti ja täsmällisesti, ja työskentelemme jatkuvasti sen eteen myös tulevaisuudessa.

KESTÄVYYS

Varmistamme, että pakkausmateriaalit ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarjoamme kestävyyttä. Logistiikkaketjun jatkuvasti kohonneen hintakehityksen vuoksi yritykset pyrkivät kustannustehokkaampaan toimintaan. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää toimittajaa, joka tarjoaa aina 100-prosenttisesti kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ilman epäilyksiä niiden lähteistä, komponenteista tai tuotannosta. Mottomme 3R-Reduce, Replace, Recycle johtaa meidät käyttämään vähemmän materiaalia ja kuljetuksia, mikä viime kädessä vaikuttaa myönteisesti hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Eltete TPM-Product circle-reduce replace recycle

Olemme Eltetessä aina sitoutuneet toimittamaan ajallaan korkealaatuisia ja 100-prosenttisesti kierrätettäviä kuljetuspakkausratkaisuja, jotka johtavat merkittäviin kustannussäästöihin, ympäristönsuojeluun ja asiakastyytyväisyyteen. Voit luottaa kokeneiden ja hyvien yhteyksien omaavien asiantuntijoiden ja ammattilaisten tiimiimme, joka varmistaa, että tilauksesi tulevat ajallaan, ja auttaa sinua pitämään toimitus- ja logistiikkaketjusi tehokkaana.

Ota yhteyttä jo tänään

Lukuisien tuotantolaitosten ja myyntiverkoston ansiosta Eltete voi palvella sinua maailmanlaajuisesti. Ota yhteyttä, niin paikallinen asiantuntijamme auttaa löytämään sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Eltete TPM. Työskentelemme jatkuvasti auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan taloudelliset ja ympäristötavoitteensa.

More to explore

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Newsletter-Eltete-Finnish

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla uusista kuljetuspakkausideoistamme