Liukulava
Liukulavat (Slip Sheets) on valmistettu kosteutta kestävästä korkealaatuisesta voimakartongista

Liukulava

Liukulavat (Slip Sheets) on valmistettu kosteutta kestävästä korkealaatuisesta voimakartongista.

Laminoitu materiaali antaa Liukulavalle hyvät vetolujuusominaisuudet ja kosteudenkestävyyden. Sitä käytetään korvaamaan perinteisiä lavoja ja myös välikartonkina erottamaan tuotteet toisistaan.

Tämä kuljetus- ja varastointisysteemi, ilman korkeita lavoja, on erinomainen vaihtoehto vientiin ja yrityksen sisäisiin kuljetuksiin. Liukulavoja käytetään useilla aloilla erilaisiin tuotteisiin.

Liukulavat tehokkaaseen kuljettamiseen

Elteten liukulavat (Slip Sheets) on valmistettu korkealaatuisesta laminoidusta voimakartongista. Liukulava on erinomainen vaihtoehto perinteisille painaville ja kalliille muovi- tai puulavoille.

Liukulavat ovat 100% kierrätettäviä ja hygienisiä kuljetusalustoja. Kustannussäästöjen lisäksi ympäristöystävällisen materiaalin käyttö vaikuttaa myös yrityksen imagoon positiivisella tavalla.

  • Materiaali-, käsittely-, kuljetus-, työvoima-, korjaus-, varastointi- ja kierrätyskustannuksissa saavutetaan merkittäviä säästöjä.
  • Ympäristöystävällinen, hygieninen ja 100% kierrätettävä tuote ei vaadi käsittelyä kuten puu.
  • Soveltuu rullakuljettimelle ja käytettäväksi standarditrukkiin liitettävän Push-Pull -lisälaitteen sekä RollerForksin kanssa.
  • Erinomainen vientiin suuntautuvassa lento-, rekka- ja konttikuljetuksessa.
  • Materiaalikustannussäästö voi olla jopa 80% verrattuna puulavan hintaan.
  • Varastointiin tarvittava tila vähenee, joka myös vaikuttaa kustannuksiin.

Saatavana myös kitka- ja polymeeripinnotteilla.

Kustannussäästöjä…

…jopa 80% materiaaleissa
…jopa 15%kuljetuskustannuksissa

  • Käyttäjäystävällinen
  • Helppo kierrättää
  • Minimi tilantarve varastoinnissa

Useita eri käyttökohteita ja hyötyjä

Suuri osa tavaroista soveltuu kuljetettavaksi liukulavoilla, niitä käyttävät monet eri teollisuuden alat. Ympäristöystävällinen ajattelutapa ja mm. ISPM-15 määräykset ovat lisänneet liukulavojen käyttöä ja kysyntää. Laminoidusta voimakartongista Slip Sheet soveltuu erinomaisesti vientiin, koska se ei vaadi käsittelyä kuten puu, ja näin ollen korvaa perinteiset kuormalavat. Liukulavojen päälle laitettavan tavaran ja sen painon mukaan määrittelemme kuinka vahvaa materiaalia kulloinkin tarvitaan.

Elektroniikka

Elektroniikka

Juomateollisuus

Juomateollisuus

Kulutustavarat

Kulutustavarat

Hygieniatuotteet

Hygieniatuotteet

Käsittely ja lastaus liukulavoilla

Voidaksesi käyttää liukulavoja tarvitaan lähettämiseen ja vastaanottamiseen lisälaitte (Push-Pull, Rollerforks), jonka voi kiinnittää mihin tahansa standarditrukkiin. Käyttö on helppoa ja investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin materiaalisäästöjen kautta. Voit hankkia Push-Pull – lisälaitteen lähimmältä trukkitoimittajalta. Vain minuutissa laite on kiinnitetty trukkiin ja sen hydrauliikkaan. RollerForks ei tarvitse hydrauliikkaa.

Voimme auttaa laskemaan kustannussäästösi.

Ota yhteyttä!