Arkistot

Meillä on kunnia ilmoittaa, että meidät on valittu Kauppalehden Menestyjät 2021-listalle.

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Suomen vaikutusvaltaisimman yleisön tavoittava monikanavainen talouslehti, Kauppalehti, on valinnut Eltete:n yhdeksi Suomen menestyneimmistä yrityksistä.

Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimistoa. Vain 6% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Menestyjiin ja Eltete on heidän joukossaan.

Eltete TPM_Menestyjät 2021

Eltete:n menestys perustuu:

Uskollisiin asiakkaisiin ja heidän luottamukseensa meihin ja ratkaisuihimme. Ilman tätä peruspilaria emme olisi olleet täällä jo lähes 50 vuoden ajan.

Erittäin kokeneeseen ja pätevään tiimiin, joka on työskennellyt väsymättä asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi ja pyrkii aina ylittämään kaikki heidän odotuksensa tuotteiden ja palvelujen laadun suhteen.

Yhteistyökumppaneihin ja edustustoihin, jotka mahdollistavat asiakkaiden paikallisen palvelun nopeasti ja tehokkaasti.

Koimme haastavan pandemiantäytteisen vuoden, mutta loistavan, organisoidun ja omistautuneen tiimin kanssa, jossa kaikki ovat vahvasti keskittyneet yhteiseen tavoitteeseen, kaikki on mahdollista.

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.” 

“Kun kaikki kulkevat yhdessä eteenpäin, menestys tulee sen mukana itsestään”

Kiitos kaikille!

Eltete TPM on yksi maailman johtavista 100 prosenttisesti kierrätettävien kuljetuspakkausmateriaalien ja -ratkaisujen valmistajista. Yrityksemme menestys perustuu myös korkeaan laatuun ja lähes 50 vuoden kokemukseen tuotekehityksessä, jonka avulla voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin auttamalla heitä toimimaan tuottavammin ja kestävämmin.

 

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota erinomaista palvelua kaikille asiakkaillemme ja olemme erityisen tyytyväisiä, kun ponnistelumme tunnustetaan ja palkitaan.

 

Työ jatkuu. Enemmän kuin koskaan Eltete keskittyy parantamaan sekä palvelua että ratkaisuja auttaakseen asiakkaitaan saavuttamaan sekä ekologiset että taloudelliset tavoitteet, noudattaen aina mottoa 3R-Reduce-Replace-Recycle (vähennä-korvaa-kierrätä), myötävaikuttaen ympäristöön ja seuraavaan sukupolveen.

code of conduct of Eltete TPM

More to explore

Eltete TPM - Team having product training

Eltete TPM, tuotekoulutus ja asiakkaat

Eltete järjestää joka lukukausi tehdaskierroksen, jossa tiimi käy läpi kestävien kuljetuspakkausmateriaaliemme ja -ratkaisujemme perusperiaatteet ja ominaisuudet sekä esittelee tiettyjen tuotteiden muutoksia joita

Reduce carbon footprint with Eltete transport packaging materials

Hiilijalanjäljen pienentäminen kuljetuspakkausmateriaaleilla

Hiilijalanjäljen vähentämisestä on tullut yksi monien yritysten tärkeimmistä tavoitteista. Maailmassa, jossa miljardeja kuormalavoja kiertää päivittäin, kuorma-autojen ja kuljetuskonttien tilan hyödyntäminen parhaalla mahdollisella

Erinomainen vaihtoehto puulavoille

Kartonkilavat: erinomainen vaihtoehto puulavoille

  Voidaan helposti sanoa, että kuormalavat liikuttavat maailmaa, koska ne ovat olennainen osa modernia toimitusketjua. Käytämme kuormalavoja varastointiin ja kuljetukseen sekä tuotteiden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
Newsletter-Eltete-Finnish

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla uusista kuljetuspakkausideoistamme