Arkistot

Elteten Malesian uuden tehtaan avajaisia juhlittiin perinteisin menoin

Elteten TPM Groupin uusin tehdas avattiin 12. joulukuuta 2018 Puchongiin, joka sijaitsee Kuala Lumpurin läheisyydessä Malesiassa. Perinteitä kunnioittaen mukana olivat myös onnea ja menestystä tuovat lohikäärmeet.

Eltete Malaysia Sdn phd

Eltete Malaysia SDn Phd on toiminut Malesiassa jo vuodesta 2003. Yritys on investoinut 2016-2018 aikana uuteen 10 000 m2 tehtaaseen, joka tulee palvelemaan asiakkaita Malesiassa, naapurimaissa sekä kasvavan kysynnän alueilla Indonesiassa ja Oseaniassa (Australia, Uusi Seelanti). Eltetellä on lisäksi tuotantolaitos Ho Shi Minh Cityssä, Vietnamissa. Elteten Vietnamin tehdasta on myös päivitetty lähiaikoina vastaamaan kysynnän tarpeisiin.

Kuitupohjaisten kuljetuspakkausmateriaalien kysyntä alueella on kasvanut viime vuosien aikana, jonka vuoksi on ollut luonnollista panostaa uusiin laiteinvestointeihin, jotka mahdollistavat suurtenkin volyymien toimitukset. Eltete Malaysia keskittyy valmistamaan liukulavoja (slip sheets), kulmasuojia ja pakkausprofiileja, ahtaussäkkejä, hunajakennolevyjä, kartonkilavoja, lavakansia ja -pohjia kuten myös erillaisia lavajalkoja.

Yritysten vastuullisuus ympäristöasioissa on edesauttanut Elteten tuotteiden suuren kysynnän. Tähän asti kuljetuspakkauksissa on käytetty paljon puuta, metallia, muovia ja styroksia. Selkeänä trendinä yritykset ovat nyt valmiita siirtymään ympäristöystävällisiin kuitupohjaisiin ratkaisuihin.

More to explore

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
error: Content is protected !!
Eltete Box -kuljetuslaatikko

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla uusista kuljetuspakkausideoistamme