Arkistot

Eltete-konserni maailmanlaajuisesti – Yhdessä vahvempia kuin koskaan

Kestävät kuljetuspakkausratkaisut läheltäsi

Maailmalla vallitseva pandemia Covid-19 muistuttaa meitä jälleen kerran, kuinka tärkeätä on työskennellä yhdessä ja ajatella kokonaiskuvaa. Yksi Eltete Groupin tärkeimmistä vahvuuksista on, että meidän tuotantolaitoksemme ja myyntiverkostomme sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa kestävien kuljetuspakkausratkaisujen valmistumisen jatkuminen eri maiden rajoituksista huolimatta.

Eltete and Packprofil

Yhtenäisyys on vahvuus. Yli 140 vuoden kokemus pahviratkaisuista

Korostaaksemme ryhmien yhteenkuuluvuutta ja osoittaaksemme maailmalle, että olemme vahva, yhtenäinen kuljetuspakkauksia valmistava konserni, uudistamme profiiliamme Euroopassa korostamalla brändissämme yhden tärkeimmistä tytäryhtiöistämme nimeä. Packprofil, Puolassa tunnettu kartonkitehdas, jolla on yli 100 vuoden kokemus pahvituotannosta, on ollut osa Eltete-konsernia vuodesta 1991.

Yhdessä Packprofilin ja muiden tytäryhtiöidemme kanssa meillä on yli 140 vuoden kokemus pahvi- ja pahvipohjaisten ratkaisujen tuottamisesta kuljetuspakkauksiin.

More to explore

Eltete tpm - yksi suomen menestyvimmistä yrityksistä

Eltete – Yksi suomen menestyvimmistä yrityksistä

Meillä on kunnia ilmoittaa, että meidät on valittu Kauppalehden Menestyjät 2021-listalle. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Suomen vaikutusvaltaisimman yleisön tavoittava monikanavainen talouslehti,

Erinomainen vaihtoehto puulavoille

Kartonkilavat: erinomainen vaihtoehto puulavoille

  Voidaan helposti sanoa, että kuormalavat liikuttavat maailmaa, koska ne ovat olennainen osa modernia toimitusketjua. Käytämme kuormalavoja varastointiin ja kuljetukseen sekä tuotteiden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Contact us
Ota yhteyttä
Kontakta oss
Kontakt
error: Content is protected !!
Newsletter-Eltete-Finnish

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla uusista kuljetuspakkausideoistamme