KARTONGBASERADE BYGGPAPPER OCH SKYDDSPRODUKTER

5/5

Med 40 års erfarenhet och innovativ produktutveckling möter vi dagens utmaningar på marknaden. Vi garanterar produkter av hög kvalitet, starkt kunnande och pålitlig service.

PROFESSIONALISM

INNOVATION

KVALITETSPRODUKTER

INFORMATION
OM OSS

Eltete är en finskägd koncern med en global produktions- och försäljningsorganisation. Vi tillverkar miljövänliga, 100% återvinningsbara kartongbaserade konstruktions-, förpacknings- och skyddsprodukter. Vårt huvudkontor och våra inhemska produktionsanläggningar ligger i Lovisa, cirka 90 km öster om Helsingfors.

PRODUKTER

Flera branscher har hittat användbara lösningar i våra fiberbaserade produkter som svarar på dagens krav av hållbarhet och miljöansvar. Vi har utvecklat laminerade högklassiga och ekologiska lösningar för både transportförpackningar och byggmaterial. Vårt motto “3R-Reduce, Replace, Recycle”, “Minska, Ersätt och Återvinn” summerar fördelarna av en kartongbaserad lösning.

Vindavledare-Eltete byggmaterial
VINDAVLEDARE
Byggpapper-Eltete byggmaterial
BYGGPAPPER
Skyddsprodukter-Eltete byggmaterial
SKYDDSPRODUKTER
5/5

”Lufttäthet är det viktigaste för en byggnads energieffektivitet och även för att hålla huset friskt. Det är därför jag rekommenderar Eltete luftspärrspapper”

JOUNI RAITTOLA – Elektriker och VD – PRTN-Sähkö Oy