Rakennusmateriaalit-Eltete

KARTONKIPOHJAISIA RAKENNUSPAPERI- JA SUOJAUSTUOTTEITA

5/5

40 vuoden kokemuksella ja innovatiivisella tuotekehityksellä vastaamme nykyisten markkinoiden asettamiin haasteisiin. Takaamme laadukkaat tuotteet, vahvan tietotaidon sekä luotettavan palvelun.

AMMATTIMAISUUS

INNOVAATIO

 LAADUKKAAT TUOTTEET

TIETOA MEISTÄ

Eltete on suomalaisomisteinen konserni maailmanlaajuisella tuotannolla ja myyntiorganisaatiolla. Valmistamme ympäristöystävällisiä, 100% kierrätettäviä kartonkipohjaisia rakennus-, pakkaus- ja suojaustuotteita. Pääkonttorimme ja kotimaan tuotantolaitokset sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Loviisassa, n. 90 km Helsingistä itään.

TUOTTEET

Useat teollisuudenalat ovat löytäneet kuitupohjaisista tuotteistamme toimivat ratkaisut tämän päivän kestävyys- ja vastuullisuusvaatimuksiin. Olemme kehittäneet itse laminoimalla ensiluokkaisia ja ekologisia ratkaisuja sekä kuljetuspakkaamiseen että rakennusmateriaalipuolelle. Mottomme ”3R-Reduce, Replace, Recycle”, ”Vähennä, Vaihda, Kierrätä”, on yhteenveto hyödyistä joita kartonkipohjainen ratkaisu voi tarjota.

tuulenohjainlevy-Eltete
TUULENOHJAIN
Ilmansulkupaperi Eltete
RAKENNUSPAPERIT
SUOJAUS TUOTTEET
5/5

Ilmansulun tiiveys on kaikkein tärkeimpiä asioita rakennuksen energiatehokkuuden kannalta ja myöskin talon terveenä pysymisen kannalta. Siksi suosittelen Elteten ilmansulkupaperia.

JOUNI RAITTOLA – Sähköyliasentaja ja Toimitusjohtaja – PRTN-Sähkö Oy